Hjärta

Postat den 2010-11-19, klockan 10:06:32

Igår när jag satt på lektionen bestämde jag mig. Jag har under ett och ett halvt år gått och velat ha ett hjärta på handleden. Jag bestämde mig därför igår, att när jag bir arton ska jag gadda mig! Helt fantastiskt kul. Min pappa lär inte bli så glad, men det bryr jag mig inte om. Han kommer fatta hur mycket den kommer betyda för mig. Enn hjärta som symboliserar min kärlek för nära och kära. Fint.

Ungefär såhär hade jag tänkt mig:
pic här


Godmorgon

Postat den 2010-11-16, klockan 08:58:36

Hallo, nu har jag vaknat. Jag måste skynda mig lite, för hade tänkt plugga lite också, men vi hörs efter skolan med ett inlägg. Puss på er och hoppas ni får en underbar dag! :) <3

En outfit från i sommras, fy fan vad jag längtar tillbaka!

Godnatt

Postat den 2010-11-15, klockan 23:39:30

Nu ska jag sova, men vi hörs imorgon när jag vaknat :) Sov gott, puss <3


Idag var det ja...

Postat den 2010-11-15, klockan 22:25:11

Idag var dagen jag skulle sätta igång med bloggandet igen. Se hur bra det gick :P haha. Nej, men imorse var jag så nervös inför svenskatalet och sedan har jag faktiskt träffat en kär gammal vän. Där av inget bloggande.
Imorgon går dock inte bussen förrens vid halv tolv, så då blir det ett inlägg eller två innan det. Nu ska jag sätta mig framför Sims. Puss! <3

Denna bilden får mig att längta tillbaka till sommaren.

Saknaden

Postat den 2010-11-14, klockan 20:14:44

Jag saknar att blogga, så ska försöka igen.

Under tiden som bloggen har fått lida, har jag jobbat med något som kanske inte verkar viktigt men är viktigt. Mig själv. Mer än så behöver jag inte säga. Jag känner att jag är redo att börja på nytt, men låter de gamla inläggen vara kvar. Imorgon börjar jag ett nytt kapitel och det kommer bli det bästa hittills. Jag har det så underbart just nu. Inget är som det var och jag har bara fina tankar om framtiden. Imorgon, då börjar det nya :)

(Även om det inte skulle bli ett depp inlägg, kanske det kan tolkas så. Försök se det positivt.)



Bästa godiset ever, nästan :)


RSS 2.0 bloglovin