Morning

Postat den 2010-12-30, klockan 11:15:44

Godmorgon alla fina. Idag kommer uppdateringen vara kass. Ska förbereda allt för nyår och sedan ska jag dra in till Göteborg för att fira en av mina fina vänner, Disa! Sover i Göteborg, så vi får se om jag har tid imorgon med då jag ska fira in det nya året utanför Ytterby. Men bilder kommer.

Och julklapparna! De har jag glömt. Det får bli då med. Vi hörs! <3

Old pic, men ser ut som ett troll just nu.

Fingers at the sun..

Postat den 2010-12-30, klockan 00:27:39


Kalas

Postat den 2010-12-28, klockan 15:21:51



Nu drar jag och min familj iväg på kalas! Det blir antagligen ett inlägg med julklapparna imorgon istället. Jag vet nämligen inte hur länga jag blir där. Bra så.


Mellandagar

Postat den 2010-12-28, klockan 12:49:25

Dessa mellandagar är helt hopplösa. Jag gillar dem inte, förutom rean då. Dock är det så att min söta kompis Disa fyller 19 år idag och hon ska firas. Så det är väl ett plus det med. Men jaa, jag får aldrig nått gjort under dessa dagar. Så störande! Aja, jag har i alla fall fotat mina julklappar. Ska bara se till att få in dem i datorn också :)

Vi hörs senare med dem!


God Jul

Postat den 2010-12-25, klockan 12:43:51

Det kommer lite sent, men God Jul på er! Jag hade fullt upp igår. Fick en del fint, bland annat en iPhone 4. Har ju 3Gs sedan innan, men en 4:a sitter finfint! Dock måste jag till Dialect och fixa nytt kort. Varför ska de byta till mindre simkort? :O helt onödigt. Aja, det blir nog bra i slutändan.
Nu ska jag och pojken min se på Twilight och bara mysa ner oss. Vi hörs antingen senare idag eller imorgon då jag ska fota allt jag fått.

God fortsättning allihopa!

Ett nyvaket troll för ett tag sedan.

Julkväll

Postat den 2010-12-24, klockan 00:19:48

Idag har jag varit i full rulle. Jag har städat som attans och sedan for jag iväg till stenungsund för att köpa de sista julklapparna. Mamma och pappa, jag hoppas verkligen att ni blir glada! :) och sedan var det till att bättra på sminkningen för att sedan fara iväg till länggrannarna. Julklappslekar och många skratt bjöds det på ikväll. Mycket trevligt! Nu är det julafton och jag ska slå en signal till min fina pojkvän. Sedan sova. 

God jul på er allesammans, jag säger det nog igen imorgon om jag får tid till bloggen vill säga. Sov gott och dröm sött.



Mys!

Postat den 2010-12-22, klockan 23:47:19

Idag har jag gjort polkachoklad. De blev supergoda! Efter det duschade jag lite snabbt och gjorde mig iordning inför lill-julen hos vår granne. Det blev riktigt lyckat! Super god mat och två fina paket. Underbart med dessa lite udda traditioner. Julklappar två dagar för julafton! Me lajk.

Nu har jag iaf kommit hem och jag mer än gärna ser fram emot att lägga mig i sägen och sova.
Godnatt!


JULLOV!

Postat den 2010-12-22, klockan 11:13:46

Nu äntligen har jag jullov! Eller ja, jag fick det igår. Mycket trevligt måste jag säga. Snön bara faller ner likt en vit vägg. Det är så himlans mysigt. Undra om jag får vad jag önskar mig i julklapp. En tv och tv-box önskar jag mig mest. Men även massa pengar, så att jag kann ta mitt körkort så snart som möjligt. Det hade varit awesome!

Nej, nu ska jag in i huset och äta nått. Vi ses! <3

En underbar bild från sommaren. TAKE ME BACK!

Godmorgon

Postat den 2010-12-19, klockan 10:12:07

Idag kommer vara en riktig pluggdag. Måste bli klar med ett Filosofiarbete och börja på ett Judendomsarbete. Sedan ska jag även ikväll passa min lilla kusin på 11 månader, så uppdateringen kommer med andra ord vara kass idag. Kan försöka, men lovar inget. Nu ska jag in i huset och äta frukost. Vi hörs!

Hyde Park i London, oktober 2010

Julklappar = 0

Postat den 2010-12-19, klockan 00:17:11

Idag mina damer och herrar har jag inte köpt en enda julklapp. Jag gick på Torp i flera timmar och hittade ingenting utom strumpor till mig själv. Helt sjuk. Jag hade noll inspo överhuvudtaget. Mamma och Pappa behöver ha julklappar och min kära Pojkvän. SHIIT, stressa nästa vecka kanske?!!?!

Aja, nu ska jag ner i sängen och sova en stund.


Chrismas

Postat den 2010-12-17, klockan 23:43:57

Bara en vecka kvar, sedan är det julafton!

pic

MVG, VG, G.

Postat den 2010-12-16, klockan 18:06:51

Nu är det snart lov, gud så underbart!

Att ta studenten om ett halvår känns underbart och väl förtjänat. Skola i 12 år är helt otroligt länge. Att man ens har orkat. Jag måste erkänna att jag är rätt skoltrött, men ligger i det sista nu för att få bra betyg. Inte är jag ett MVG-barn, men G och VG är också mycket bra betyg. Det är i alla fall vad jag tycker :) Man ska inte känna sig ledsen om man inte får ett MVG eller VG, huvudsaken är att man klarar sig med G. Godkänt liksom, det räcker ofta hyffsat långt. Sedan om man om 20 år tänker "jag ska bli läkare" kanske man kan lite mer och inte känner att skolan är tråkig och då kan man alltid läsa upp sina betyg. Bra va? ;)
Nej, jag får skriva mer om sånt här mot våren istället. Passar mycket bättre då. Men var inte rädda för ett G, det är mycket bra ändå!


Skitdag

Postat den 2010-12-09, klockan 18:19:33

Idag är en riktig skitdag. Det har i och för sig varit en bra dag i övrigt, men nu för typ två minuter sedan kom jag på en sak. Jag skulle sätta mig och plugga på ett kristendomsprov och gissa vad jag glömt. Jo, alla jävla böcker och stenciler!!!! Är galen på mig själv just nu. Har knappt pluggat något och känner bara hur dum jag är. Jag vet vad jag satsar på och detta är fan inte kul. Speciellt för att denna kurs avslutas nu till jul. Great Ilona, verkligen.

Aja, jag får göra det bästa av situationen. Plugga på annat som behövs. tycker bara det är så typiskt mig att glömma nått sånt här. AHHH!!!


RSS 2.0 bloglovin